NOVICE

Najboljše besedilo festivala Večer slovenskih viž v narečju 2017

Na festivalu Večer slovenskih viž v narečju 2017 je strokovna komisija priznanje za najboljše besedilo podelila besedilu z naslovom ZBUGN LASTOUCA, ki ga je napisala Barbara Gropajc. Besedilo je v celoti objavljeno v rubriki Festivali/nagrajena besedila in na naši FB strani.

Najboljše besedilo festivala Vurberk 2017

Na festivalu Vurberk 2017 je strokovna komisija priznanje za najboljše besedilo podelila besedilu z naslovom SPET SEM ŽABO POLJUBILA, ki ga je napisala Vera Šolinc. Besedilo je v celoti objavljeno v rubriki Festivali/nagrajena besedila in na naši FB strani.

Najboljše besedilo na festivalu Dnevi slovenske zabavne glasbe

 

Na festivalu Dnevi slovenske zabavne glasbe je nagrado za najboljše besedilo prejela Anja Rupel za skladbo Tak dan. Nagrado je podelila žirija v sestavi Marta Zore, Lovro Ravbar, Žiga Klančar, Mojca Menart in Miha Vardjan. Besedilo je v celoti objavljeno v rubriki Festivali/Nagrajena besedila.

 

Kolumna Bernarda Miklavca

 

Vabljeni k branju kolumne "Spoštovani pesniki" avtorja Bernarda Miklavca na povezavi Kolumne.

 

Najboljše besedilo festivala Cerkvenjak 2016

Na festivalu Cerkvenjak 2016 je strokovna komisija priznanje za najboljše besedilo podelila besedilu z naslovom TI ME IZPOLNJUJEŠ, ki ga je napisal Igor Pirkovič. Besedilo je v celoti objavljeno v rubriki Festivali/nagrajena besedila in na naši FB strani.